Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sliby se mají plnit...

13. 3. 2013

 

Když slíbím, že zavolám, tak prostě zavolat musím
Pokud nezavolám, tak ženě v hlavě jedou veškeré katastrofické scénáře, na které si člověk jen vzpomene.
První z katastrofických scénářů může být ten, že se mi něco stalo. Když jí totiž ve slíbený čas nezavolám, nebo nenapíšu, ženě hlavou projíždí tyto myšlenky: to je vůl, to je idiot, to mi jako ten blbec nemůže zavolat, když to slíbil … to se děje tak první půl hodiny, pak následuje depresivní stav: to se mu určitě něco stalo, ježíš co když se vyboural, co když je v nemocnici … v tomto stavu je žena asi tak hodinu, než rezignuje s tím, že chlap je vůl, kretén a nezaslouží si aby se ona o něj stresovala (samozřejmě poté následuje hádka)
Druhý z katastrofických scénářů je podezření ženy na to, že jí podvádím. Myšlenky jsou tohoto typu: to jenom tak říkal, že mi zavolá, on určitě někoho má, teď je v baru nebo nedej bože v posteli s nějakou babou a já tu jak vůl čekám na to, až mi zavolá, co jsem udělal špatnýho, že už mě nechce?,… (poté samozřejmě následuje hádka)
Třetí katastrofický scénář je to, že jsem zavolat prostě zapomněl (a to je většinou i pravda), bohužel žena to vnímá jinak, než muži. Pokud jsem zapomněl na to, že jsem jí měl zavolat, samozřejmě to znamená, že už jí nechci, že je mi úplně jednou a že o ní nemám zájem. To že jsem jí zapomněl zavolat je první krok k tomu, že pak zapomenu na schůzku, výročí a poté na to, že vlastně mám nějakou přítelkyni. – tak to vidí ženy. (samozřejmě to opět vede k hádce)
 
Takže, shrnuto a podtrženo, je nelepším možným řešením ženě prostě zavolat. Když zapomínám? Dám si upomínku do mobilu. A když jsem ospalý, anebo nemám náladu se bavit? Napíšu jí SMS. Ale pozor, v žádném případě jí nemůžu psát, že jsem ospalý, nedej bože že na telefonování nemám náladu, to opět vede ke katastrofickým scénářům (v tomto případě katastrofický scénář č.2)
P.S.: Můžu ženě napsat, že jsem ospalý a nemám na telefonování náladu, ale musím to podat tak, že mi je to strašně líto a rozhodně si to následující den vynahradíme (a to také splnit!!!)
P.S.2.: Tyto SMS a nezavolání může nastat jen ve výjimečných situacích, nemůže se to opakovat každý druhý den. To by opět vedlo k hádce, resp. až k rozchodu.  
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář