Jdi na obsah Jdi na menu
 


Líbání

21. 3. 2013

Ženy prostě milují líbání, ať je to polibek na tvář, na čelo, rty, nebo kdekoliv jinde. Vidí to jako projev lásky a něhy. Nyní si rozdělíme polibky na různé kategorie a budeme je probírat dopodrobna.

 Polibky vedoucí k sexu

Ženy milují předehru, čím delší a lepší předehra, tím víc je nažhaví na samotný styk a oba si to patřičně užijeme. Od polibků se odvíjí samotný sex, takže pokud chceme romantický a něžný sex, zvolíme romantické a něžné polibky, pokud chceme naopak sex divoký, zvolíme polibky drsné až hrubé.

Co se rozumí pod pojmem romantický polibek? Představte si to, ležíte na posteli vedle sebe, ona vás laská ve vlasech a při tom si povídáte. Vy jí začnete prstem jemně jezdit po rtech, jen tak, najednou. Ona zmlkne a po chvíli lehce pootevře rty. Vy se k ní nakloníte a zlehka jí políbíte, žádný jazyk, jen lehký polibek, a poté se odtáhnete. Ona na vás začne koukat a z očí jí srší otázky typu „proč ses odtáhl? Pokračuj!“, přesně to, co jste potřebovali. Vy si jí k sobě přitáhnete, jste tělo na tělo a slyšíte zrychlený tep jeden druhého. Nejdříve jí políbíte na tváře, na nos a poté si na chvíli hrajete s jejím ušním lalůčkem, až začne slastně vzdychat, přesunete se na krk, který jemně přejedete jazykem, až tam bude mít husí kůži a poté ho začnete zasypávat polibky. V tu chvíli začínáte cítit, jak se vám kompletně oddává a nechá vás dělat, cokoliv se vám zachce. Ještě chvíli jí laskáte krk a poté se přesunete (konečně – pro ženu) na rty. Její dolní ret zlehka stisknete mezi zuby a poté začnete ženu jemně líbat. Nejprve zlehka, bez jazyka, hlavně nic neuspěchat. Po chvíli začnete jazykem kroužit po jejích rtech, až ústa pootevře. V tu chvíli se opět přesunete na laskání jejího krku a nastává vhodná chvíle na sundání oblečení. Poté, až jste plně nazí, se opět k sobě přitisknete a ještě chvíli se líbáte, žádný spěch, všechno pomalu. To je největší rada na romantický sex – žádný spěch.

A teď tu máme sex divoký. Určitě jste zažili ten okamžik, kdy si prostě ženu vezmete jako správný chlap. Žádný kecy a předehry kolem, prostě jen ten animalistický sex. Tady, jak už bylo řečeno, o předehru moc nejde, jen pár drsných polibků, což znamená nejlépe přirazit ženu ke zdi a políbit jí „drsným francouzským stylem“ a nějaký ten cucflek na krku by taky neuškodil.

Jinak co se týče cucfleků, ženy říkají, že je nemají rády, že je pak „musejí schovávat pod tunu makeupu, ale ve skutečnosti jsou z ně – čas od času – rády. Aspoň se mohou kamarádkám

                chlubit jak úžasně divoký sex máte. A věřte, že kdykoliv se na sebe koukne do zrcadla a ten

cucflek uvidí, vzpomene si na ten úžasný sex a bude si ho chtít zopakovat.

 

Polibky při sexu

Ženy prostě i během sexu potřebují občas nějaký ten polibek. Zkuste třeba polibek, který napodobuje vaše pohyby, je to taková dvojitá stimulace a ještě více nás to nažhaví.

A co třeba takové „zakousnutí se přítelkyni do krku“ při vyvrcholení, nebo když se tomu blížíte?

Nejde jen o líbání, jde i o doteky. Co takhle jí během sexu prsty dráždit bradavky a přitom jí líbat na krku? Nedokážete si představit, jak naprosto jí to rozžhaví. A neuvěříte mi, dokaď to nevyzkoušíte.

 

P.S. Nezapomeňte na polibky po sexu, aspoň. Jeden dva, než se odeberete do sprchy. A nebo, co se poté vysprchovat spolu? Tam na post-orgasmické polibky budete mít čas a ještě to můžete spojit se vzájemným umytí a masírování celého těla.

 

 

 

Polibky „jen tak“

Čas od času, musím také ženu líbat „jen tak“, bez záměru se s ní vyspat. Nyní si popíšeme pár polibků, díky kterým se do vás zamiluje ještě více.

Představte si tu situaci, žena stojí, například myje nádobí a vy k ní zezadu přijdete a obejmete jí. Ruce si položíte na její bříško a poté si položíte hlavu na její rameno. Po chvíli jí jemně začnete líbat na krku. Po chvíli si jí jemně otočíte a můžete jí začít líbat na rty. Pamatujte, ruce nesmí sjet níž než do oblasti pupíku. Až se od ní odtáhnete, polibte jí zlehka na nos nebo na tvář a řekněte jí, jak jí to sluší, jak je krásná, nebo podobnou lichotku. Věřte mi, tím si jí naprosto dostanete.

Další z polibků je „muchování se“ ale opět bez toho aniž by to vedlo k sexu. Je to trochu žhavější typ líbání, ruce mohou putovat kdekoliv, ale není moc vhodné sundávat oblečení, pokušení by mohlo být moc velké a nakonec my to u sexu skončilo. Při tomto drsnějším typu líbání nezapomeňte, kromě krku, také na ušní lalůček a občas je vhodné ženu lehce zatahat za vlasy.
Shrnuto a podtrženo, měli bychom ženy líbat častěji bez vidin sexu, potřebují to. Také nesmíme opomínat krk, snad nejvíc erotogenní místo ženy. Plus, ženy milují letmé polibky na tvář, nos a čelo, nevím proč, ale neskutečně je to obměkčí.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fem float

(Avenue17, 11. 3. 2023 6:21)

https://avenue17.ru/

Líbání

(Lukáš, 21. 6. 2020 9:30)

Když už se chcou dámy líbat, tak by měly taky myslet na to, že je třeba si pravidelně čistit zuby. A tím "čistit" myslím opravdu vyčistit a ne jen kartáčkem přejet zleva doprava, aby zubní pasta přebila ten odér zkažených zubů a dásní.
Za svých 40 let jsem poznal 7 žen a pouze jedna si opravdu čistila zuby. U těch ostatních se mi občas zvedal žaludek, když mělo dojít na líbání.
Když to takovým špindírám naznačíte, byt i hodně "od lesa", tak je zle.

What is a sturdy blood stress

(Ajursedusspics, 11. 10. 2018 11:07)

Compression est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-cialis.com/

Polibky

(Baru, 8. 4. 2013 22:26)

Vtipně a celistvě podáno. Nezbývá nic než souhlasit, možná snad by pak mohli pánové to nádobí ještě domýt... :)