Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak ženu udržet šťastnou

15. 3. 2013

 Jak ženu udržet šťastnou

Žena je bytost velice zvláštní. I když ví, že jí partner miluje a je mu s ní dobře, nestačí jí to. Žena potřebuje, aby jí to chlap dával najevo a říkal. Nyní si projedeme několik věcí, jak si naši partnerku udržet šťastnou.

1.       Když jí miluji, měl bych jí to říct. Má to ale jednu zásadní podmínku – musím to myslet vážně. To, že ženě řeknu po týdnu vztahu, že jí miluji, nemá vůbec žádnou váhu. Občas je těžké to ženě říct, protože chlap se bojí odmítnutí snad ještě více než ženy, ale stojí to zato – žena to patřičně ocení. Když se tedy odhodlám říct ono „miluji tě“, musím si uvědomit, že s tím přichází mnoho dalších povinností.

To, že jsem jednou řekl „miluji tě“, nic neznamená, ženě to nestačí říct jen jednou. Musím jí to říct vícekrát, abych jí ujistil, že to myslím vážně. Zase na druhou stranu to nemohu říkat každou hodinu, protože to se zase zevšední a to žena rozhodně nechce. Jak se říká „všeho s mírou“ takže musím to říkat tak často, aby žena věděla, že to myslím smrtelně vážně a aby tomu uvěřila, ale zase ne tak často, aby z toho třeba vydedukovala, že si z toho nedělám nic jiného než srandu.

2.       SMS: věčný to nepřítel. Žena čas od času potřebuje dostat nějakou tu romantickou SMS, zprávu, která ženě dokáže, že na ni myslíme. Skoro za samozřejmost považuje SMS typu: ‚Dobré ráno miláčku, jak ses dneska vyspala?‘ a ‚Dobrou noc, lásko, doufám, že se mi o tobě bude dneska zdát.‘ Tím dáme ženě najevo, že je ta první „věc“ na kterou si ráno vzpomeneme a že poslední myšlenky před usnutím patří jen a jen jí. Další SMS jsou ty během dne, ty které napíšeme, abychom tím dali najevo, že na ni myslíme, takže věci typu: ‚Myslím na tebe.‘, ‚Zrovna jsem viděl …, tak jsem si na tebe vzpomněl.‘  ‚Teď hrála v rádiu tvá oblíbená písnička.‘ ‚Už se nemůžu dočkat, až budeme spolu.‘ ‚Půjdeme o víkendu do kina?‘ ,… prostě krátké SMS, jen aby si žena uvědomila, že jí pořád máme na mysli. SMS tohoto typu stačí jedna, dvě a nemusí být denně (i když by to bylo lepší), ale pozor! Pokud jsem výřečný typ, musím si to nechat na volání, nebo až s přítelkyní budeme spolu. Nikdo nemá běhen práce/školy/… na sáhodlouhé odpovídání. Plus, také bych měl psát SMS, která nevyžaduje odpověď.

3.       Květiny. Žena miluje květiny, nejspíše je to v ní geneticky zakódované ještě z doby pravěké, kdy tím pravěký muž dokazoval ženě, že s ní chce počít potomka. Zase na druhou stranu nám může být jedno proč žena miluje květiny, důležité je tento fakt udržet v paměti. Opět, květiny jsou důkazem naší lásky. Žena nepotřebuje pugét za 1000 korun (jen na narozeniny a výročí), ale vyžaduje (v duchu), abychom jí čas od času nějakou tu květinu donesli. Ať už jsme jí utrhli cestou domů (ne plevel, myslím tím kopretiny, nebo něco, co má květy), nebo koupili v Lidlu, u hřbitova, nebo v květinářství. Více méně je jí jedno, jestli je to jedna růže, nebo uvázaná kytice, hlavní je, že jsem jí z vlastní iniciativy a jen tak květinu donesl. Ideálně by to mělo být každý týden jedna (což je nadlidský výkon), ale tak aspoň jednou do měsíce bych nějakou tu květinu donést mohl.

4.       Výročí, narozeniny, svátky, Valentýn, 1. Máj, Vánoce, Nový Rok a Bůh ví co ještě. Tuto problematiku probereme v příští kapitole

 

P.S. Pokud je něco, o čem byste se chtěli dozvědět víc, napište do komentů a zajistím J

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

upřímná žena

(david, 30. 9. 2015 20:30)

Dobrý den moje přítelkyně mi narovinu řekla že potřebuje vědět že ji miluji ale ne jen tím že to ví ale že to chce slyšet a vidět.Neumím být už tak milý a pozorný jako dřív a moje partnerka mi to říká a trápí jí to.Zlenivěl jsem i v sexu.Ona by mohla každý den ale já tak 1-2x týdně a ještě vymýšlím polohy abych se moc neunavil a i tak jsem unavený.Nic mě nebaví.Tak jsem nejradši u tv nebo si hraju hry na mobilu.Ona mi vyčítá že se jí nevěnuju.Taky si rád zahulím a ona to nechce.Toleruje to skrz zuby a hádáme se kvůli tomu.Řekl jsem jí totiž když jsem jí balil že jsem hulil dřív ale že ted už nehulím a nebudu.Jsem normální??